Re: node AI:Anim

#3
Edit:
Just tested this in CRYENGINE 5.5 Preview 4 (GameSDK)
Image

Loop does currently not work, you can create a loop like shown in the screenshot above. (It's a workaround for the bug posted below)

Here the FG Code:

Code: Select all

<Graph Description="" Group="FG"> <Nodes> <Node Id="4" Class="Game:Start" pos="-540,-216,0"> <Inputs InGame="1" InEditor="1"/> </Node> <Node Id="11" Class="Animations:PlayAnimation" pos="342,-252,0" EntityGUID="78a530aa-dbd8-ed78-7ba1-46ab6402f061"> <Inputs entityId="0" anim_Animation="3d-bspace_movestrafeturn_rifle" BlendInTime="1" Layer="0" Loop="0" StayOnLastFrame="0" ForceUpdate="0" PauseAnimGraph="0" ControlMovement="0" AlmostDonePercentage="0.85" PlaybackSpeedMultiplier="1"/> </Node> <Node Id="15" Class="Logic:Any" pos="1026,0,0" InHideMask="1023" OutHideMask="1"> <Inputs /> </Node> <Node Id="17" Class="Logic:Any" pos="162,-18,0" InHideMask="1023" OutHideMask="1"> <Inputs /> </Node> <Node Id="20" Class="Logic:Gate" pos="882,-216,0"> <Inputs Closed="1"/> </Node> <Node Id="27" Class="Time:Delay" pos="-126,-162,0"> <Inputs delay="5" resetOnInput="0"/> </Node> <Node Id="31" Class="Logic:Any" pos="-108,54,0" InHideMask="1017" OutHideMask="1"> <Inputs /> </Node> <Node Id="32" Name="1.Disable_at_start_so_the_trapped_signal_does_not_get_out_to_the_loop" Class="_comment" pos="882,-234,0"/> <Node Id="35" Name="2.Start_the_animation" Class="_comment" pos="-324,-234,0"/> <Node Id="36" Name="4._Stop_the_animation_here_in_&quot;in3&quot;" Class="_comment" pos="-108,36,0"/> <Node Id="39" Name="3.Animation_Duration" Class="_comment" pos="-126,-180,0"/> <Node Id="41" Class="Logic:Any" pos="126,-216,0" InHideMask="1016" OutHideMask="1"> <Inputs /> </Node> <Node Id="45" Class="Time:FrameDelay" pos="-108,-18,0"> <Inputs /> </Node> <Node Id="46" Name="Loop" Class="_comment" pos="1026,-18,0"/> <Node Id="48" Class="Logic:Any" pos="-324,-216,0"> <Inputs /> </Node> <Node Id="49" Name="Optional" Class="_comment" pos="-126,-198,0"/> </Nodes> <Edges> <Edge nodeIn="48" nodeOut="4" portIn="in1" portOut="output" enabled="1"/> <Edge nodeIn="20" nodeOut="11" portIn="In" portOut="Done" enabled="1"/> <Edge nodeIn="17" nodeOut="15" portIn="in2" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="11" nodeOut="17" portIn="Start" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="15" nodeOut="20" portIn="in1" portOut="Out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="31" nodeOut="27" portIn="in2" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="41" nodeOut="27" portIn="in2" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="20" nodeOut="31" portIn="Close" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="41" nodeOut="31" portIn="in3" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="11" nodeOut="41" portIn="Stop" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="17" nodeOut="45" portIn="in1" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="20" nodeOut="45" portIn="Open" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="27" nodeOut="45" portIn="in" portOut="out" enabled="0"/> <Edge nodeIn="31" nodeOut="48" portIn="in1" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="41" nodeOut="48" portIn="in1" portOut="out" enabled="1"/> <Edge nodeIn="45" nodeOut="48" portIn="in" portOut="out" enabled="1"/> </Edges> </Graph>
We are aware of the bug posted below and are working on it.
Bug: "Animations:PlayAnimation" is not reset correctly when you stop the game which might result in a signal getting sent out from "Done" in the next session which could cause issues.
Last edited by Cry-Chris on Thu Jun 14, 2018 12:54 pm, edited 4 times in total.

Re: node AI:Anim

#4
Image

Just tested this in CRYENGINE 5.5 Preview 4
Loop does currently not work, you will have to create a loop like shown in the screenshot above.

We are aware of the bug posted below and are working on it.
Bug: "Animations:PlayAnimation" is not reset correctly when you stop the game which might result in a signal getting sent out from "Done" in the next session.
Which might result in the game getting a bit choppy. I'll check if we have a workaround for that.

AIAnim node exists in cryengine 5.1 but there is no cryengine 5.5 .
Please add the AIAnim node.
Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests