Page 2 of 2

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Fri Apr 10, 2020 1:01 pm
by breef_ua
it seems like that the Time:Delay node keeps working, you'll have to stop that delay as well
OK. What analog Time:Delay can I use?

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Sun Apr 12, 2020 1:50 pm
by breef_ua
it seems like that the Time:Delay node keeps working, you'll have to stop that delay as well
After deleting this node, the sounds are played back without changes.

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Thu Apr 16, 2020 5:26 pm
by breef_ua
Thanks for the help. But the problem was not in node time.)

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Fri Apr 17, 2020 7:34 am
by Cry-Thomas
Thanks for the help. But the problem was not in node time.)
sure np, if you shared what the problem was it would help others visiting your thread

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Sat Apr 18, 2020 10:09 am
by breef_ua
Thanks for the help. But the problem was not in node time.)
sure np, if you shared what the problem was it would help others visiting your thread
Image

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Mon Apr 20, 2020 9:22 am
by Alekseiv
Hey breef_ua,
unfortunately your attachment is invisible.

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Tue Apr 21, 2020 7:17 pm
by breef_ua
Hey breef_ua,
unfortunately your attachment is invisible.
OK. Which site is best to upload photos?

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Wed Apr 22, 2020 3:37 am
by breef_ua
Hey breef_ua,
unfortunately your attachment is invisible.
Image

Its ok?

Re: Bot Sound \ FlowGraph

Posted: Wed Apr 22, 2020 10:00 am
by Alekseiv
Looks good!
thanks for sharing breef_ua.