Page 1 of 1

Auto-full screen when switching to game (CTRL-G)?

Posted: Tue Oct 09, 2018 10:42 pm
by drkaii
Hi

10 minutes ago this happened automatically - switching to game would make it go full screen. Now switching to game just happens in the perspective window. Any way to get it back to how it worked before?

Thanks!

Re: Auto-full screen when switching to game (CTRL-G)?

Posted: Wed Oct 10, 2018 1:26 am
by darmaximus
Hi

10 minutes ago this happened automatically - switching to game would make it go full screen. Now switching to game just happens in the perspective window. Any way to get it back to how it worked before?

Thanks!
F11?

Re: Auto-full screen when switching to game (CTRL-G)?

Posted: Wed Oct 10, 2018 5:11 am
by drkaii
Key word is "auto". I didn't have to do that at first, it would go full screen by itself with ctrl-g, then come out of it with escape

Re: Auto-full screen when switching to game (CTRL-G)?

Posted: Wed Oct 10, 2018 12:11 pm
by cwright1
Full screen is toggled by ctrl-space.
Chris

Re: Auto-full screen when switching to game (CTRL-G)?

Posted: Wed Oct 10, 2018 8:32 pm
by drkaii
Full screen is toggled by ctrl-space.
Chris
Sorry, not for me.

Re: Auto-full screen when switching to game (CTRL-G)?

Posted: Thu Oct 11, 2018 7:21 am
by lavizh
You cant go fullscreen in the Editor, only via the Game Launcher (where the game is). For game testing use the Game Launcher not Ctrl+G.

Re: Auto-full screen when switching to game (CTRL-G)?

Posted: Thu Oct 11, 2018 10:31 am
by cwright1
Before posting, I checked that it works. In editor mode, when I enter ctrl-space it immediately goes into full screen. The ctrl+space command is shown in the top view menu. Strangely, the command only works in editor mode, although you would only want to use it in game mode.
However, I'm using CE 5.4 Maybe it's changed in 5.5. I'm also using GameSDK.
Ironically, full screen in game mode was one of the few benefits I saw over CE3.
In possibly all CE versions I've used, the launcher never worked properly so I can only run the simulator in editor game mode.
Chris