Page 1 of 1

CEVPlayer not loading flownode

Posted: Thu Jun 07, 2018 2:44 pm
by stand&fight_Softworks
Hello, i have been following this guide (https://github.com/afrostalin/CEVPlayer/wiki) on how to implement videos. however after i have done the .project file edit bit and i make a new UI action there is no CEV:player:2dvideoplayer node. do you have any suggestions or have i messed it up somewhere?

Re: CEVPlayer not loading flownode

Posted: Thu Jun 07, 2018 4:08 pm
by Cry-Chris
Could you attach your editor.log file? It's within the Engine directory.

Re: CEVPlayer not loading flownode

Posted: Sat Jun 09, 2018 12:12 pm
by stand&fight_Softworks
yes thanks for your help.

Re: CEVPlayer not loading flownode

Posted: Tue Jun 12, 2018 4:16 pm
by Cry-Flare
This is a question more for the author of the plugin but I can explain some things that may help you;

I see you are using 5.3, this means you will need to add the plugin definition to your cryplugin.csv file, not the cryproject file.

- Make sure you are using: https://github.com/afrostalin/CEVPlayer ... ce_5.3.zip
- Follow the readme in the appropriate branch: https://github.com/afrostalin/CEVPlayer ... engine_5.3

The Wiki seems to be for 5.4+.

Re: CEVPlayer not loading flownode

Posted: Wed Jun 20, 2018 11:52 am
by chernecoff
Hello, i have been following this guide (https://github.com/afrostalin/CEVPlayer/wiki) on how to implement videos. however after i have done the .project file edit bit and i make a new UI action there is no CEV:player:2dvideoplayer node. do you have any suggestions or have i messed it up somewhere?
Hello.
Please try use my latest release on GitHub
Add read new tutorial about setup plugin for 5.3 here

Best regards