Page 1 of 1

Flownode Debugging seems to not work,

Posted: Sat Sep 30, 2017 6:24 pm
by Finchy101
Hey,

When I create a flownode, and I try to debug it, it does not do anything. I am following a video tut where when it is enabled, it shows the changes, but when i run it, it is as if I dont have the debug on.

Does anyone have any fixes to this?

Running 4.3

Re: Flownode Debugging seems to not work,

Posted: Tue Nov 28, 2017 4:56 pm
by Cry-Flare
Hi Finchy,

Can you elaborate a little more on your issue, I understand that you cannot get FlowGraph visual debugging to work?
If you can provide some reproducible steps and details of which template (stock?) you are using, hopefully we can solve this issue together.

Thanks

Re: Flownode Debugging seems to not work,

Posted: Tue Nov 28, 2017 6:37 pm
by Finchy101
I was following the 24 hour day system tutorial in the crytek YouTube channel. When they click debug you can see it working. When I tried it was as if it's off. When I when to the environment control it works just not with the debug. And I am using the blank template.

Re: Flownode Debugging seems to not work,

Posted: Wed Nov 29, 2017 9:25 am
by Cry-Flare
Hi Finchy,

It seems to be working on our end for 5.4, are you sure you enabled physics/AI on the toolbar at the top?

Thanks