Page 1 of 1

Hi, and how can you make it so that only this animation would play on this character?

Posted: Wed Apr 17, 2019 4:39 pm
by Somogon
Hi, and how can you make it so that only this animation would play on this character?
ytZHvHpfyZ0.jpg
ytZHvHpfyZ0.jpg (235.1 KiB) Viewed 2105 times

Re: Hi, and how can you make it so that only this animation would play on this character?

Posted: Tue Apr 23, 2019 12:59 pm
by Cry-Flare
Hi there, you will want to trigger the animation, either in Code or Flow Graph.
Make sure the animation is set to looping if you wish this to be the case.

Re: Hi, and how can you make it so that only this animation would play on this character?

Posted: Tue Apr 23, 2019 2:07 pm
by Hamedudk
Hi, and how can you make it so that only this animation would play on this character?
ytZHvHpfyZ0.jpg
Hi
Previously, there was a Node AI: Anim! But now there's no way!
However, there is a method that is not perfect:
viewtopic.php?p=20790#p20790

Apparently crytek does not want to solve this and many problems gamesdk

Crytek's focus on the Hut game is for us! ???

Image

Time passes are determined !!! :D :lol: 8-)

Re: Hi, and how can you make it so that only this animation would play on this character?

Posted: Wed May 22, 2019 8:41 am
by Cry-Flare
Hi Hamedudk,

The mention of Hunt in WAF shows how closely we work with the game teams here. It is not something you can actually build ;).
Regarding the AI:Anim node, this is removed as explained in the linked post you showed.

You can either use Trackview and/or a more basic node such as PlayAnimation. You can also use code to trigger the animations of course, although in GameSDK it may not be so trivial.