Page 1 of 1

CryTif missing "Diffuse" preset?

Posted: Fri Jun 08, 2018 9:12 am
by noisimus
Hi folks.

I recently got back into this whole business so forgive my stupidity.

CryTif used to have a set of Diffuse presets, but mine doesn't. I have checked "Show All".

I'm using the latest version and everything. Any ideas where it went?

Re: CryTif missing "Diffuse" preset?

Posted: Fri Jun 08, 2018 9:17 am
by lavizh
Try Albedo

Re: CryTif missing "Diffuse" preset?

Posted: Fri Jun 08, 2018 11:48 am
by noisimus
Just checked rc.ini and the name was indeed changed to Albedo.

Thanks.