Failed to Run Project with Github Cryengine build

#1
Hi all
I'm trying to build and run the Cryengine 5.6.5, after following step by step this tutorialhttps://www.youtube.com/watch?v=wSDHLj8HkhE&t=821s, I try to run the Sandbox via visual studio but I got the error
"attempting to start the engine without a project. Please use a .cryproject file!"
and then the following window is shown
https://ibb.co/QpsY22Q
As reported in the tutorial I've set the project file in the debugger command-line argument...

https://ibb.co/rF1LrGv
Ps: When I build the engine, in the Profile configuration (as the tutorial says), I always the following output

Code: Select all

========== Build: 1 succeeded, 0 failed, 113 up-to-date, 13 skipped ==========
is that normal?
Help please...

Re: Failed to Run Project with Github Cryengine build

#2
Hi Evethir,

This message states that there were no errors or warnings. This means compilation succeeded.
The error message could be related to a known bug.

First:
Make sure to set the startup project to the Sandbox project (where you set the debugger arguments). Then try to launch again. (Make sure the project exists in that location of course).

Second:
If the above step doesn't work, then we advise using your preferred GIT client to revert the following commit:
https://github.com/CRYTEK/CRYENGINE/com ... 2b313e00c5
Then compile again, and try to launch sandbox.

If the above steps don't work, please switch to the Stabalisation branch, and compile this and try launching Sandbox a final time.
Let us know how it goes.
Uniflare
CRYENGINE Technical Community Manager
Here to help the community and social channels grow and thrive.

My personal belongings;
Beginner Guides | My GitHub | Splash Plugin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest