Page 1 of 1

Access SensorVolume

Posted: Mon Jun 25, 2018 5:15 pm
by tinkertrain
Hi,
Is there someway to access a SensorVolume in c++ that is attached in schematyc?

Re: Access SensorVolume

Posted: Tue Jun 26, 2018 4:59 am
by mknmknmknjk
may be getorCreateComponent<>

Re: Access SensorVolume

Posted: Mon Jul 09, 2018 4:37 pm
by Cry-Flare
You can indeed use IEntity::GetComponent<ISensorComponent>(). You need to get the host entity first.